Gedong Patalina sareng Gedong Brand sareng Semalt


Wangunan Link sareng wangunan merek mangrupikeun sababaraha cara anu pangsaéna pikeun ngingetkeun halaman wéb anjeun. Di Semalt, kami ngartos yén anjeun parantos nyobian halaman wéb anjeun perhatos sareng rengking luhur. Éta paling dipikaresep naha anjeun didieu. Tapi sigana teu mungkin dina anjeun nyalira.

Ieu sacara otomatis hartosna anjeun peryogi jasa Semalt anu disayogikeun. Ladenan kami ngajamin yén anjeun kéngingkeun langkung seueur klik anu bakal dirobih kana konsumén dina waktu henteu, dina harga mampu. Kami henteu ngandelkeun karya sihir atanapi tatarucingan. Urang kéngingkeun padamelan anu dilakukeun janten hasil tina profesionalisme sareng kumawula pikeun tugas urang. Kudos ka tim SEO anu saé!

Kami nawiskeun bungkus rupa-rupa anu mastikeun yén anjeun mendakan jasa anu nyumponan kabutuhan unik anjeun tanpa aya kompromi. Ngawangun bisnis atanapi nami henteu pernah gampil. Kami yakin seueur usaha bisnis anu suksés sareng pidato motivasi anu nyarioskeun ka anjeun pentingna ngagaduhan merek, nami. Tapi boro aranjeunna henteu kantos nyarios kumaha héséna nyaéta netepkeun merek.

Dinten, anjeun gaduh Semalt pikeun ngabantosan anjeun ngajantenkeun brand sareng dikelompokeun ku para ahli anu berpengalaman anu terang cara anu leres pikeun ngajantenkeun padamelan. Nalika kami réngsé damel di situs wéb anjeun, kami ngajamin yén anjeun bakal perhatosan perbaikan anu hébat dina merek anjeun sareng tumbu ka halaman wéb anjeun.

Naon hubungan wangunan?

Wangunan numbu nyaéta prosés pikeun meunangkeun backlink tina situs wéb sanés. Upami anjeun parantos maca liwat situs wéb, backlink kedah janten istilah anu dalit. Tapi, ieu mangrupikeun definisi. Backlink atanapi hyperlink mangrupikeun cara pikeun pangguna pikeun némbalan kana situs wéb anjeun tina situs web anu sanés. Ieu cara anu saderhana pikeun nempatkeun éta. Semalt ngajantenkeun halaman wéb anjeun saé situs-situs sanés anu sanés nyalin sababaraha kontén anjeun tapi nempatkeun tumbu kana eusi aslina dina halaman wéb anjeun. Ieu ngandung harti yén pangguna anu didatangan dina situs wéb anu sanés, klik dina tautan teras aranjeunna teleport kana situs wéb anjeun. Cheers, éta mangrupikeun hiji deui pangguna anu di tambah ku Semalt.

Hayu urang nyebatkeun definisi SEO, sareng anjeun dibawa ka situs "A," tapi dina nyatakeun definisi sareng pentingna SEO, anjeun dipenta pikeun klik "di dieu" pikeun neuleuman langkung seueur. Upami anjeun klik, anjeun otomatis dibawa ka halaman wéb anyar sapertos Semalt. Éta mangrupikeun tautan atanapi link backlink.

Mesin pencari ogé ngagunakeun tumbu ieu pikeun ngorondang wéb. Upami kecap konci ditéang, mesin pencari angkat ka tempat na milarian pilihan anu pangsaéna. Tapi di dieu mangrupikeun hal anu saé ngeunaan backlink, tibatan mesin pencari pikeun ngeureunkeun naon anu maranéhanana raoskeun salaku anu saé, aranjeunna langkung maju ngajajah backlink dina situs-situs éta.

Ku cara ieu, website anjeun cocog pikeun milarian sareng paling dipikaresep bakal muncul dina halaman munggaran nalika hasil ditembongkeun. Tapi upami anjeun henteu cukup untung, anjeun kéngingkeun klik pikeun ngabentuk situs web anu ditingal ku anjeun tiasa nyauran kaayaan win-win.

Kiwari, aya seueur teknik pikeun ngawangun link, sareng aranjeunna beda dina kasusah. Salaku ahli SEO, urang terang yén wangunan link mangrupikeun salah sahiji bagian anu paling hese tina padamelan urang. Langkung sering ti henteu, non-profésional ngeureunkeun seuseueurna waktosna nyobian leresna. Kusabab éta, anjeun kedah ngantepkeun tugas ieu ka tim anu éndah anu terang kumaha carana leresna sareng difokuskeun hal-hal penting anu sanés.

Éta gampang gampang pikeun nyandak situs wéb sanés pikeun ngakuan anjeun salaku sumber anu dipercaya. Dina pasar saingan sapertos kitu, langkung gampang ngajantenkeun musuh tibatan sekutu, tapi gedong link tetep salah sahiji cara anu paling saé pikeun tetep payuneun kompetisi.

Naha penting wangunan link pikeun optimasi SEO?

Anatomi tina backlink

Pikeun pinuh ngartos pentingna wangunan link, penting yén urang heula paham dasar kana tumbu ieu. Hal-hal sapertos kitu
  • Kumaha carana diciptakeun tautan
  • Kumaha mesin pencari ningali tumbu
  • Sareng kumaha mesin pencari napsirkeun tautan ieu
<a href=https://semalt.net> gedong link sareng gedong merek </a>
  1. Mimitian tautan link: ieu disebut tag jangkar sareng diwakilan ku "a" anu dipidangkeun dina conto anu dipidangkeun di luhur. Ieu muka tag link sareng nyarioskeun mesin pencari yén link anu di handap ieu mangrupikeun halaman wéb atanapi halaman sanés.
  2. Tautan rujukan lokasi. Singgetan "herf" ngagambarkeun saatos halaman wéb. Éta nangtung pikeun referral hyperlink, sareng éta henteu kedah napel ngan situs wéb. Linklink ieu tiasa janten portal kanggo gambar atanapi pidio atanapi file anu tiasa didownload.
  3. Jangkar katingali anu ditingali nyaéta sakedik tautan anu ditingali ku maca dina halaman dina tautan anu aranjeunna kedah klik upami badé ngabuka tautan. Téks ieu biasana diformat nganggo cara anu unik pikeun ngajantenkeun tina téks anu sanés. Biasana, diwakilan dina warna biru anu terang anu matak panon, anu sinyalna diklik.
  4. Panutupan tag link: anu "</a>" nunjukkeun tungtung tag tautan kana mesin pencari.
Naon kauntungan tina backlink nganggo mesin pencari?

Mesin pencari nganggo tautan ieu dina salah sahiji dua cara.
  1. Ngajalajah halaman wéb anyar.
  2. Ngabantosan ngabéréskeun kumaha halaman kedah pangkat dina hasilna.
Eusi halaman ieu bakal diékstrak sareng ditambah kana indéksna nalika sakali mesin pencari mendakan halaman wéb anjeun ngalangkungan tautan ieu. Ku cara ieu, halaman wéb anjeun tiasa katingali, sareng upami nyumponan standar mesin pencari, éta bakal direngking. Nalika nyieun pikiran dina kualitas sareng posisi wéb anjeun, aranjeunna henteu ngan ukur nganggap kontén anjeun. Éta ogé nyababkeun jumlah backlink kana situs wéb anjeun. Sajumlah backlink anu biasana hartosna kontén anjeun mangpaat pisan, sahingga ngajantenkeun prioritas pikeun mesin pencari.
Nganggo tautan salaku faktor peringkat mangrupikeun alesan naha google ngamimitian didominasi salaku mesin pencari dina taun 1990-an.

Ngawangun brand

Salaku usaha leutik, ngawangun merek henteu gampang. Beda sareng merek gedé sanés, anjeun sanés dipikanyaho di luar lingkungan atanapi komunitas anjeun. Tapi pikeun bisnis naon waé tumuwuh, anjeun kedah ngawangun nami merek, identitas merek. Pikirkeun KFC, iraha waé anjeun ngadangu nami, pikiran anjeun masihan sagala rinci, ti topi kapala kana rasa hayam. Éta mangrupikeun pangaruh anu ngagaduhan on individu.

Semalt masihan anjeun kasempetan anu pangsaéna sareng kasempetan pikeun ngenalkeun merek anjeun. Salaku bisnis leutik, Semalt ngakuan anjeun peryogi sadaya pitulung anu anjeun tiasa nampi. Ieu naha urang nawiskeun jasa langkung mirah dina kualitas pangsaéna. Pikirkeun salaku cara kami pikeun nunjukkeun yén kami sadar usaha anjeun.

Merek anjeun penting tapi pikeun dipikanyaho sakitar blok, anjeun peryogi platform anu panggedéna pikeun ngagorowok. Éta platform téh Semalt ditambah ku mesin pencari Google. Kalayan keterampilan kami sareng situs wéb anjeun di Google, jalma anu "anjing ageung" henteu tiasa kasempetan.

Dina ningkatkeun lalu lintas, halaman wéb anjeun janten, branding penting pisan. Ieu sabab Google sok masihan perawatan préparasi merek. Biasana hiji merek meunang pangkat anu langkung saé kalayan langkung saeutik tautan. Manfaat Heboh sanés ngawangun brand di Google nyaéta yén halaman wéb anjeun nembus sababaraha waktos sakedap, bahkan upami anjeun dihukum pikeun kalakuan anu teu leres.

Tapi merek alit teu gampang. Kusabab anjeun anyar, anjeun henteu pernah nampi kauntungan tina mamang. Sareng ngerjakeun pisan langkung saé pikeun rengking.

Ngawangun brand anu hésé pisan kusabab éta peryogi sababaraha taun sateuacan diperhatoskeun atanapi dipamerkeun dina SERPs.

Anjeun henteu panjang lami anjeun?

Jawaban tetep janten Semalt. Tungtungna, anjeun kedah satuju yén Semalt mangrupikeun cara anu paling aman sareng pangsaéna pikeun ngaluarkeun nami anjeun tanpa kaleungitan bobo atanapi kontan.

Ngawangun brand kalayan gampang siga susah. Ku nyewa profésional, anjeun istirahat sareng nempatkeun sadaya karasa sesah ieu ku batur. Nganggo média sosial mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun ngawangun brand upami anjeun mutuskeun ngalakukeun ieu waé.

Kalayan Google ngomean Panungtun Kualitas Pergaulanna pikeun ngalaksanakeun kawijakan EAT (kaahlian amanah otoritas otoritas), urang ayeuna tiasa ningali yén Google narékahan pikeun ngaidentipikasi situs / halaman anu pantes ditingali langkung dina hasil pamilarian.

Branding online mirip pisan sareng prakték SEO tradisional. Pikeun ngawangun brand anu langkung kuat, anjeun kedah ningkatkeun pisibilitas situs anjeun sareng ayana anjeun online. Pikeun nyandak mangpaat ieu, anjeun kedah ningkatkeun hal-hal anu anjeun lakukeun dina situs sareng hal anu anjeun laksanakeun di luar situs.

Kalayan gedong merek, anjeun kedah mertimbangkeun eusi sareng naon anu diucapkeunana ngeunaan eusi anjeun. Ieu sababna sababaraha aspék canggih SEO nyampur sampurna sareng branding online nalika anjeun nerapkeun éta jalan anu saé.